5/19/2006

Marita Ulvskog, kvinnan utan sinne för proportioner


Nu är mediadrevet i full fart efter att Marita Ulvskog beskyllt folkpartiet för att ligga bakom ryktena om att Lars Danielsson har haft en affär med Helen Eduards. Jag har själv sett ryktena på ett antal ställen på nätet men valt att inte kommentera dem, just då de är löst underbyggda rykten. Men att nu Marita Ulvskog försöker få det till att vara någon slags organiserad kampanj från folkpartiet är inget annat än mycket medveten smutskastning från socialdemokraternas partisekreterare.

För det första. Ryktena florerade i mediakretsar ett bra tag innan Johanna Nylander eller Johan Ingerö tog upp det i sina bloggar. Dagen innan Johanna och Johan skrev om det så dök ryktet dessutom upp i Flashbacks formum. Letar man lite lär man säkerligen hitta andra ställen på nätet där det togs upp innan Johanna eller Johan skrev om det.
Aftonbladet hade på morgonen den 17 februari en artikel där man antyder samma sak.
Så uppgiften att ryktet startades av folkpartister saknar totalt grund. Däremot kan man naturligtvis diskutera lämpligheten att skriva om ryktena, men det är en annan diskussion.

Det som är mest uppseendeväckande i Maritas kommentarer tycker jag dock är hennes svar på expressens fråga om hon tycker att detta är en ny mejlskandal:

" - Detta är mycket värre(min fetning). Här handlar det om två tjänstemän i regeringskansliet där deras privatliv och relationer påverkats på olika sätt. Det är oerhört allvarligt."

Okej... så det är mycket värre att 2 folkpartister utan några tyngre uppdrag kommenterar redan kända rykten, baserade på uppgifter som bland annat publicerats i kvällstidningarna, om två tjänstemän på sina privata bloggar, med tydlig avsändare, än att man från socialdemokraternas partihögkvarter anonymt startar totalt fabulerade falska rykten om moderaternas partiledare?

Onekligen intressant värdering av Ulvskog där.

Förresten så tycker Marita att:

"
- Lars Leijonborg måste omedelbart lägga korten på bordet."

Själv tycker jag att Lars Danielsson om någon borde lägga korten på bordet..

Kommentarer:

Postad av: Jonas Dahlberg | 5/23/2006 4:24:2
Som vanligt släpper socialdemokraterna ut Häxan Surtant som silar mygg och sväljer egna kameler...

Hennes uttalande på sossarnas webbsida är nog det mest verklighetsfientliga jag läst:

"Vi socialdemokrater är ett stort parti, det största i Sverige, men det har inte gjort oss stöddiga?

Det verkar som att de alltid tar någonting sant om socialdemokratins politik och gör om till en lögn. Det senaste påhittet från Nuder är att det är socialdemokratin som står för att skapa nya jobb. Det är så man får krupp av deras arroganta idioti...Rösta bort dessa rödmålade clowner i höst....

Skriv en kommentar:


Namn:
Epost:(syns ej publikt)
Hemsida:
Kommentar:
<b>, <i>, <u> och <s> kan användas.
Observera att javascript måste vara aktiverat i din webbläsare.
Trackback URL för detta inlägg:
http://gardebring.com/trackback.aspx?aid=208
(Notera att det kan ta en stund för trackbacks att dyka upp)
Copyright © 2005-2024, Anders Gardebring
Att lämna svenska kyrkan eller att avsäga sig sitt medlemskap i svenska kyrkan eller att gå ur svenska kyrkan.
Här kan du läsa om vad som sker när man går ur svenska kyrkan.

Klicka här för att starta din anmälan för att gå ur svenska kyrkan.