5/14/2006

Du litar väl på Bodström lille vän?


Bodström försäkrar ju i intervju efter intervju och debatt efter debatt att vi medborgare inte behöver oroa oss för den allomséende och totala övervakning som han vill införa. Den som har rent mjöl i påsen har inget att frukta och så vidare in absurdum.
Nu visar det sig att de uppgifter om allas vår kommunikation (via internet eller telefon, inklusive tidpunkt, vem vi kommunicerar med och var vi är när kommunikationen sker) som vi ju enligt Bodström inte behöver vara oroliga för att de skall komma på avvägar eller råka ut för ändamålsglidning, kan komma att lämnas ut till USA.
Om du har sovit hittils, så kanske det är dags att vakna nu?
Lars Oloffson har skrivit mer

Kommentarer:

Postad av: Tomova-K | 9/28/2006 5:40:3
Jag är LEVANDE MONUMENT och om mina barn dör av undernäring p g a SÄPOs aktioner i kombination med distriktsvården och försäkringskassan, så har Den Svenska Modellen LYCKATS! GRATULLERAR!

Det skulle inte förvåna mig om SKOLFRÖKNARNA STOPPAR IN DOLDA KAMEROR ELLER MIC-AR I BARNENS RYGGSÄCKAR OCH KLÄDER MEDAN DE SIMMAR.

ELLER ATT KOMMUNALA HYRESVÄRDEN SOM ÄGER NYKLARNA TILL FASTIGHETEN INTE TAR SIG EN TITT NÄR DERAS STÄDERSKA NITTISKT BEVAKAR MINA TVÄTTTIDER PÅ TVÄTTTAVLAN. I SÅ FALL ÄR KANSKE REDAN FAKTUM ATT FULA POLISGUBBAR NJUTER AV ATT TITTA PÅ MINA BARNS RUMPOR. För att - bara det saknas. I stället för specialistvård i Sverige - 4 år specialistvårdförbjud + diagnosförfalskning hos min VC + buggning! Tack så mycket! Mycket liberalt! Mycket ?demokratiskt?! Leve Solidariteten! Alla får vara med! Jobb åt alla! Hurraaa!

Dessa ?fina? lagar missbrukas REDAN mot totalt oskyldiga men ACK, ICKE ÖNSKVÄRDA I SVERIGE INDIVIDER. DET KALLAS FÖR DISKRIMINATION. OCH NÅGRA FINA MOTIV MOT IMMATERIELLA IMMAGINERA BARNPORNOGRAFISKA ETC FANTASMAGORISKA TING FINNS EJ, UTAN ÄR bara en illa dold URSÄKT för POLISDIKTATUREN ATT SKÖRDA HUVUDEN ÅT HÖGER OCH VÄNSTER.
Det är SKENMORAL! Betvivlar starkt att någon här brys sig om hur BARN mår, efter att SYSTEMATISKT OCH I 4 ÅR SAMMANLAGT 18 MÅNADER BESTRAFFA VÅR FAMILJ MED CA 8 000 sek MINST UNDER VARJE EXISTENTIELL MINIMUM VIA FÖRSÄKRINGSKASSANS BESLUTSFATTARE OCH KONSULTER, VILKA medvetet försökte byta ut min reumatiska diagnos mot psykiskt medan försäkringskassan övertalade mig gång på gång att behandlas som reumatiker men att inskriva mig som psykiskt sjuk, vilken jag aldrig varit i hela mitt liv. Och vill man inte göra som de vill och man är invandrare- då griper SÄPO in och så skedde det:

Är det BROTT att visa upp slutsatser efter 10 år sjukvård? Är det brott att kämpa för att få rätt medicinering för att drömma om att bli frisk? ÄR det BROTT att påminna att Nämnd och FK 5-6 gånger tappade bort 1,5 kg med läkarjournaler och vände gång på gång mina äkta diagnoser ryggen???
Om sanningen är ?brott? för Er, vad är verkliga brottets namn???
Se mitt fall: Jag är en mamma med 100% nedsatt arbetsförmåga och många barn. Eftersom jag är Östeuropeisk är min telefon avlyssnat sedan flera år av något som av misstag uppgav sig heta ?Eshellon ? i Göteborg?. (Det sker av ?naturliga? skäl i goda traditionens anda i landet - alla östeuropeer med slaviskt klingande efternamn vill i princip svenskar inte befatta sig med då vi utgör ?hot? mot landet, av den anledning att goda traditionen påbjuder fördommar om ?ryssen kommer? och om u-båtar eller vad det nu ligger genetiskt inpompad i nationens kollektiva medvetande??? Sedan om man är inte rysse är det inte så viktigt. Huvudsaken är att man lägger miljoner kronor på flera decenier avlyssning, ekonomisk utfrysning av familjen och sabbotage på alla sätt och vis) Ingen av mina svenska journalister har talat om för mig att där finns det ngt så nu vet Ni det.
När mina barn blev anmälda i början av sin termin för sjuka av mig, så hade lärarinnorna ringt antagligen till SÄPO och sedan en dam från svenska ambassaden talade mitt modersmål och presenterat sig för min mamma utomlands om att hon skulle behöva mig där och sökte tolk. ? En lögn, vilken illustrerar bara det system som är vardag idag ? kontakten mellan grundskolan och SÄPOs förlängda armar på svenska ambassaden utomlands och hur man försöker sätta dit oskyldiga små ungar med utlandsfödda föräldrar. Någon terrorist är jag inte och absolut inte politiskt aktiv. Däremot lever jag sedan 4 månader utan sjukmedel, för att försäkringskassan sparar pengar och via specialistvårdstopp i Sverige och behandlingsvägran medan jag försämras för att sända mig till arbetsmarknaden, alltså jag lever med många ungar enbart på barnbidraget (ca 3 100 SEK/månaden). Jag undrar hur jag skall få tag i lök och potatis och få in näring och ett av mina barn har problem med viktkurvan igen och jag kan bara drömma om badkår som reumatiker. Är det inte lämpligare, herr Persson och Bodström och gänget, att Ni lägger ner mina pengar på undersökning och behandling, på en värdig sjukpension som Försäkringskassan i 4 år låtsas att jag ej gång på gång ansöker om, än att Ni skall lägga mina sjukpengar på Eshellon och på att skrämma min mamma utomlands?
ÄCKLAD
Tomova-K
PS Var inte Stallin och Hitler ?värstingarna??Ts ts ts? när de inte ens hade datorer och när SLAVER är inte det minsta intresserade av kontroll!!! DS

PS2

Jag läste från ovan att den punkt där SÄPO kan ta del av journaler vid hot mot offentliga personer.
Om i vårt fall med barnen det är inte så att grundskolelärarna skulle ha ringt till sÄPO som har ringt till svenska ambassaden som lög för min mamma?då är det så att SÄPO har den dagen tagit del av sjukanmälan på skolans telefonsvarare. Och i så fall vill jag fråga Bodström och SÄPO vem kan 2 små ungar HOTA?
Skall Du behöva klassa och BRÄNNMÄRKA mina barn som ?terrorister? innan de ens lärt sig svenska, bara för att NI vill få mig ut ur landet men inte ge mig en värdig sjukpension? Skämms Ni inte? Skulle mina små barn hota offenlig person när de är så små att de lär sig skriva och räkna? Ni är inte kloka någonstans och jag kräver en OFFENTLIG FÖRKLARING! DS2
PS 3 Det är egentligen inte Bodström (han är bara marionett) utan GÖRAN PERSSONS ansvar och politik att ta efter US/UK och kopiera POLISDIKTATUREN därifrån D Det Ni i mitt fall höll på med har sin förebild i Nazytyskland som lösning på Nazytysklands ekonomiska kris på 30-talet och kallas för ?DödsHJÄLPSprogram?. Varför inte lära sig av moderna Tysklands skattepaket i stället? DS 3

Någon bloggare nämnde zigenarna igen... TJA, TYDLIGEN ÄR JAG BEHANDLAD SOM JUDE, ZIGENARE ELLER KOMMUNIST. FÖR SVENSKA MAKTHAVARE, VILKA ÄR 1000 GÅNGER BÄTTRE AVLÖNADE I MÅNADEN ÄN VÅR FAMILJ, ALLT SAK SKIT DETSAMMA!

TRÅKIGT att läkarna inte lämnas göra sitt jobb och ägna sig åt MEDICIN i stället att agera spioner, att lärare har struntat i PEDAGOGIK utan spelar samhälleliga tribunaler och privatdetektiver åt SÄPO. Äckligt! Fascistiskt! Utan sin like i Stalins historia. Beklagar!

Skriv en kommentar:


Namn:
Epost:(syns ej publikt)
Hemsida:
Kommentar:
<b>, <i>, <u> och <s> kan användas.
Observera att javascript måste vara aktiverat i din webbläsare.
Trackback URL för detta inlägg:
http://gardebring.com/trackback.aspx?aid=207
(Notera att det kan ta en stund för trackbacks att dyka upp)
Copyright © 2005-2022, Anders Gardebring
Att lämna svenska kyrkan eller att avsäga sig sitt medlemskap i svenska kyrkan eller att gå ur svenska kyrkan.
Här kan du läsa om vad som sker när man går ur svenska kyrkan.

Klicka här för att starta din anmälan för att gå ur svenska kyrkan.