2/25/2006

Bodström försöker fördumma sina motståndare igen


Lagrådet riktar skarp kritik mot justitieminister Thomas Bodströms lagförslag om buggning och underkänner det i sin nuvarande form.
Bodström säger "Jag håller med Lagrådet vad gäller läkarna, samt om informationsskyldigheten till dem som utsätts". Se där. Han erkänner alltså att de inte har haft full koll på läget?
(I verkligheten är han ju ute o famlar med bakbundna händer i totalt mörker, men det visste vi ju redan.)

Sen går dock politrucken igång på högvarv:

"- Men vi har olika uppfattningar i en del rättspolitiska övervägningar, till exempel risken för terroristdåd, grova sexualbrott och grov utpressning. Det är helt naturligt, vi kan inte alltid kan tycka exakt likadant."

Pling! We got a winner. Återigen glider Bodström in i sin vanliga fördumningsretorik. Istället för att sakligt svara, och framförallt motivera, varför förslagen behövs, så försöker han komma undan med att tala om hur hemska de som fortfarande vill ha ett samhälle med någon form av rättsäkerhetsgarantier och integritet kvar är. Enligt Bodströmsk retorik så är alla som inte tycker precis som honom praktiskt taget skyldiga till medhjälp till terrorist- och grova våldsbrott. Bodström är en mycket otäck man, med en mycket otäck människosyn, som han ganska ofta inte klarar av att dölja bakom sin politikerfasad.
Missa förresten inte Säkerhets & Sekretess kommentar angående att Bodström "backar" om FRA-övervakning. Tyvärr ligger det nog ganska mycket sanning i det han skriver.

Kommentarer:

Postad av: Tomova-K | 9/28/2006 4:12:5
Jag är en mamma med 100% nedsatt arbetsförmåga och många barn. Eftersom jag är Östeuropeisk är min telefon avlyssnat sedan flera år av något som av misstag uppgav sig heta ?Eshellon ? i Göteborg?. (Det sker av "naturliga" skäl i goda traditionens anda i landet - alla östeuropeer med slaviskt klingande efternamn vill i princip svenskar inte befatta sig med då vi utgör "hot" mot landet, av den anledning att goda traditionen påbjuder fördommar om "ryssen kommer" och om u-båtar eller vad det nu ligger genetiskt inpompad i nationens kollektiva medvetande??? Sedan om man är inte rysse är det inte så viktigt. Huvudsaken är att man lägger miljoner kronor på flera decenier avlyssning, ekonomisk utfrysning av familjen och sabbotage på alla sätt och vis) Ingen av mina svenska journalister har talat om för mig att där finns det ngt så nu vet Ni det.
När mina barn blev anmälda i början av sin termin för sjuka av mig, så hade lärarinnorna ringt antagligen till SÄPO och sedan en dam från svenska ambassaden talade mitt modersmål och presenterat sig för min mamma utomlands om att hon skulle behöva mig där och sökte tolk. ? En lögn, vilken illustrerar bara det system som är vardag idag ? kontakten mellan grundskolan och SÄPOs förlängda armar på svenska ambassaden utomlands och hur man försöker sätta dit oskyldiga små ungar med utlandsfödda föräldrar. Någon terrorist är jag inte och absolut inte politiskt aktiv. Däremot lever jag sedan 4 månader utan sjukmedel, för att försäkringskassan sparar pengar och via specialistvårdstopp i Sverige och behandlingsvägran medan jag försämras för att sända mig till arbetsmarknaden, alltså jag lever med många ungar enbart på barnbidraget (ca 3 100 SEK/månaden). Jag undrar hur jag skall få tag i lök och potatis och få in näring och ett av mina barn har problem med viktkurvan igen och jag kan bara drömma om badkår som reumatiker. Är det inte lämpligare, herr Persson och Bodström och gänget, att Ni lägger ner mina pengar på undersökning och behandling, på en värdig sjukpension som Försäkringskassan i 4 år låtsas att jag ej gång på gång ansöker om, än att Ni skall lägga mina sjukpengar på Eshellon och på att skrämma min mamma utomlands?
ÄCKLAD
Tomova-K
PS Var inte Stallin och Hitler ?värstingarna??Ts ts ts? när de inte ens hade datorer och när SLAVER är inte det minsta intresserade av kontroll!!! DS

PS2

Jag läste från ovan att den punkt där SÄPO kan ta del av journaler vid hot mot offentliga personer.
Om i vårt fall med barnen det är inte så att grundskolelärarna skulle ha ringt till sÄPO som har ringt till svenska ambassaden som lög för min mamma?då är det så att SÄPO har den dagen tagit del av sjukanmälan på skolans telefonsvarare. Och i så fall vill jag fråga Bodström och SÄPO vem kan 2 små ungar HOTA?
Skall Du behöva klassa och BRÄNNMÄRKA mina barn som ?terrorister? innan de ens lärt sig svenska, bara för att NI vill få mig ut ur landet men inte ge mig en värdig sjukpension? Skämms Ni inte? Skulle mina små barn hota offenlig person när de är så små att de lär sig skriva och räkna? Ni är inte kloka någonstans och jag kräver en OFFENTLIG FÖRKLARING! DS2
PS 3 Det är egentligen inte Bodström (han är bara marionett) utan GÖRAN PERSSONS ansvar och politik att ta efter US/UK och kopiera POLISDIKTATUREN därifrån D S 3

Skriv en kommentar:


Namn:
Epost:(syns ej publikt)
Hemsida:
Kommentar:
<b>, <i>, <u> och <s> kan användas.
Observera att javascript måste vara aktiverat i din webbläsare.
Trackback URL för detta inlägg:
http://gardebring.com/trackback.aspx?aid=148
(Notera att det kan ta en stund för trackbacks att dyka upp)
Copyright © 2005-2022, Anders Gardebring
Att lämna svenska kyrkan eller att avsäga sig sitt medlemskap i svenska kyrkan eller att gå ur svenska kyrkan.
Här kan du läsa om vad som sker när man går ur svenska kyrkan.

Klicka här för att starta din anmälan för att gå ur svenska kyrkan.